2021 en 2022

2021 en 2022

Februari 2022

Graag willen wij onze donateurs heel hartelijk bedanken voor alle bijdragen die de Stichting over 2021  en ook al weer in 2022 heeft mogen ontvangen. Het is voor de Stichting en onze doelgroep altijd heel erg waardevol om deze donaties in te kunnen zetten voor onze activiteiten. Zonder deze donaties zouden veel van onze activiteiten niet mogelijk zijn.

Namens het bestuur van de Stichting Kansen voor Suriname.


Maart 2021

De Stichting heeft 15 families van kinderen die op basisschool Stolkbuiten in Paramaribo zitten elk een financiƫle donatie gegeven om ze te helpen in deze moeilijke tijden. Op school is door een medewerker van onze Stichting in Suriname de donatie aan de families uitgereikt.


Februari 2021

lijf ons steunen. Heel veel dank!


November 2020

De stichting ondersteunt arme families met kinderen in Suriname. Een familie heeft van ons een nieuwe koelkast gekregen en een pakket zorgmiddelen voor de zorg voor een pasgeboren baby. Deze baby is twee maanden te vroeg geboren en net thuis gekomen. Voor de verdere zorg van de baby is de Stichting nog op zoek naar donateurs.


Augustus 2020

Het bestuur van de Stichting wil iedereen heel erg bedanken die de laatste tijd (ook anoniem) een donatie heeft gedaan aan de Stichting. Wij zijn daar erg blij mee en kunnen deze donaties erg goed gebruiken!

Inmiddels zijn er in augustus meerdere dozen met spullen voor levensonderhoud, kleding en speelgoed naar Suriname gestuurd voor gezinnen met kinderen die het erg moeilijk hebben.


Juli 2020

Door de corona crisis zijn de activiteiten van de Stichting de laatste maanden noodgedwongen wat verminderd. Wel zijn er de afgelopen maanden dozen met kleding, voedingsmiddelen, en speelgoed verstuurd en donaties gedaan aan met name enkele families met kleine kinderen die het erg moeilijk hebben.


Kerst december 2019:
Wij willen al onze donateurs heel hartelijk bedanken voor alle bijdragen die wij hebben mogen ontvangen voor de kinderen in Suriname. Wij hebben de ontvangen goederen toegestuurd naar Suriname en de gelden gebruikt om twee arme gezinnen met 6 kinderen een kerstfeest te geven.