De Stichting Kansen voor Suriname heeft als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname en de Surinaamse Gemeenschap door projecten en instellingen te ondersteunen op het gebied van onderwijs, sport en zorg.


Wij hebben met geld van onze donateurs de fundering kunnen betalen voor het opknappen van een huis van een familie die het financieel erg moeilijk had. Via een ander Stichting wordt het huis momenteel afgebouwd.

Zie hier de  foto’s:

     


OPKNAPPEN HUIZEN VAN ARME GEZINNEN

Beste donateurs, vrienden en bezoekers van onze website,

Enige tijd gelden vroegen wijj jullie aandacht voor de slechte omstandigheden waarin de allerarmste gezinnen nu in Suriname leven. De meeste gezinnen wonen in huizen waarvan het dak geen bescherming geeft tijdens grote regenbuien. Sommige huizen hebben geen toilet. Ouders houden de kinderen thuis omdat ze de schoolkosten niet kunnen betalen. Inmiddels is de Stichting Kansen voor Suriname begonnen met het opknappen van het eerste huis dat wij ondersteunen, dankzij jullie hulp.

Wij kunnen nog iedere hulp gebruiken voor de verdere renovatie van dit huis en hopelijk nog meer huizen. Iedereen die een donatie wil geven kan dat doen via bankrekeningnummer

NL11 INGB 065.62.62.052 t.n.v. Stichting Kansen voor Suriname.

Ook kunnen zich bij ons vrijwilligers aanmelden die op vrijwillige basis in Suriname zich wil inzetten om de huizen van deze gezinnen te verbeteren en te verbouwen.
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de contact knop op deze website.

Alvast heel veel dank!!Steun de Stichting met een donatie!

Doe het nu meteen met je smartphone en onderstaande QR-code:

Stichting Kansen voor Suriname: NL11 INGB 065.62.62.052 / KVK 32140995

De Stichting is aangemerkt als ANBI – instelling.

Uw donatie is daardoor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.